Vi finns här för dig

Sedan 2011 har Go(S) Väst arrangerat möten för att föra samman människor från olika delar av arbetarrörelsen i västsverige. Partifolk, fackföreningsmänniskor, ungdomsförbundare och “vanligt” folk har kunnat komma samman för att debattera, diskutera och dela erfarenheter och tankar om ett solidariskt samhälle. I tre år på raken samlades vi på sensommaren ute på Knarrholmen. Mellan 200 och 300 personer ägnade en hel helg i underbar miljö och spartanskt leverne åt att gjuta mod under de borgliga regeringsåren. Inför supervalåret arrangerade vi supervaldansen i Mölndal med inledande seminarium.

Vi vill fortfarande att arbetarrörelsen ska vara en positiv, progressiv framtidsorienterad rörelse med ett starkt utvecklat idégods. Men vi vill också att det görs under former som manar lika mycket till skratt och mys som allvar och debatt. Debattkväll, brännbollsturnering eller varför inte en studiecirkel. Det är bara att höra av sig.

307996_211568098910263_1099249238_n

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.